Una empresa global
al seu servei

Qui som?

Innovació i servei integral

Al llarg de la nostra trajectòria ens hem anat actualitzant a nivell tecnològic adquirint maquinària nova per a diversos treballs segons les necessitats dels nostres clients. Això ha fet que avui en dia disposem un ampli parc de maquinària que es renova i actualitza periòdicament.

Area administrativa reforçada

Per a Servycat, el servei d’administració i gestió de la documentació és una punt clau per a que l’empresa funcioni correctament. Per això recentment, s’ha reforçat l’àrea administrativa adquirint personal format i programes de gestió de màxima eficàcia com el S.A.P. Apostem per la tecnologia més avançada.

Seguretat i formació del treballador

La seguretat en el treball és un valor irrenunciable. Per a nosaltres és molt importat la seguretat dels nostres treballadors, per això estan en contínua formació per adquirir un coneixement màxim de les rigoroses normes de seguretat i control per a fer que l’àmbit de treball sigui un lloc segur. Realitzant així, recursos preventius, cursos de formació específics,... la formació contínua és un element bàsic.

Expertise en programació

Hem aconseguit un elevat nivell de expertise, amb activitats d’alt valor afegit. Volem destacar el servei de programació que oferim per a posar en funcionament maquinària industrial múltiple complexa. El nostre equip tècnic amb la millor formació, fa possible que aquest servei sigui únic, eficaç i ràpid.

Una mirada ràpida
a la nostra història

 • Ens adaptem a les necessitats de
  cada client i a les particularitats
  de cada sector.

L’empresa Servycat va ser creada a l’any 2007 pel seu fundador després d’haver estat realitzant petits arranjaments de manteniment mecànic a empreses tèxtils amb alguns col·laboradors al seu càrrec. En un any, la demanda dels seus serveis no va parar de créixer i va ser llavors quant va decidir fundar l’empresa oficial, encarada principalment al manteniment mecànic de tot tipus de maquinaria.

A arrel de la crisi, Servycat es va haver d’adaptar a altres àmbits i empreses. Per raons geogràfiques i de proximitat va expandir-se en el món de la industria alimentaria, donant suport a escorxadors, indústries d’elaboració d’aliments, panificadores,...

Mica en mica, es va anar adaptant a cada feina i es va convertir en una empresa de manteniment integral.

Treballs elèctrics
i expansió

 • Nova nau de 600m2
 • Producció de peces i estructures
 • Instal·lacions elèctriques
 • Automatismes
 • Programacions

El fet de globalitzar-se amb els seus serveis i grups de clients, va influir en la decisió del seu fundador de voler maximitzar el valor de l’empresa. Al 2011 es va adquirir una nau de 600 metres quadrats per a poder atendre millor les operacions comercials, i oferir millor flexibilitat i rapidesa al seus clients. Es va començar també a produir peces i estructures per a tercers.

En el mateix any, es va crear ElectroServycat, una empresa especialitzada en tot tipus de treballs elèctrics.

Gràcies a la seva creació avui en dia, és poden realitzar els serveis de construcció de quadres elèctrics , instal·lacions elèctriques, automatismes, programacions, etc. diversificant així la nostra àrea de treball.

Serveis hidràulics i
expansió global

 • 1200m2 al seu servei
 • Muntatges integrals
 • Trasllats de maquinària
 • Serveis hidràulics
 • Expansió internacional

L’any 2014 i continuant amb la vocació d’oferir millores constants als nostres clients es va apostar per l’ampliació de 600 metres quadrats més per, entre altres, oferir el servei de reparació de tot tipus de bombes hidràuliques. També es va adquirir una màquina de tall per aigua i un torn numèric.

Aquest centre és avui en dia el centre logístic i de treball que permet la reparació de maquinaria, construcció quadres elèctrics, fer tot tipus d’operacions mecàniques, i tot això apostant sempre per la formació i la innovació contínua.

Progressivament, s’ha expandit a nivell internacional i ha passat d’actuar en empreses tèxtils a empreses de ceràmica, alimentària, siderometal·lúrgica, desmuntatges, trasllats i muntatges integrals d’empreses , etc.

Actualment Servycat és una empresa Global.

Rigor, responsabilitat
i innovació contínua

Valors

Som una empresa que compleix amb les seves responsabilitats tant en l’àmbit intern, com en l’àmbit extern. Actuem sempre amb professionalitat, integritat i posant per endavant els requeriments del client.

Promovem la innovació contínua per aconseguir la màxima qualitat, buscant sempre maximitzar la rendibilitat per als nostres clients. Fomentem, així, la participació de tot l’equip de treball per aconseguir un objectiu comú, compartint la informació i els coneixements. Tenim la vocació de donar un servei al entramat empresarial del país amb compromís, honestedat, confiança i rigurositat.

El nostre logo implica la nostra vocació de lideratge en innovació i un alt compromís amb el medi ambient i sostenibilitat.

Visió

Una empresa reconeguda i líder en el manteniment industrial, gràcies al servei qualitat / preu i servei postvenda que oferim, aportant una plena satisfacció dels nostres clients i fent servir materials i serveis d’alta qualitat.

Aportar solucions eficaces de manteniment per a qualsevol empresa i en qualsevol sector. Realitzar un servei d’assistència tècnica professional en menys de 24 hores, els 365 dies de l’any.

A Servycat estem convençuts que el manteniment industrial s’ha de fer amb precisió i tenint en compte tots els elements de seguretat corresponents per a què el treball sigui impol·lut per esdevenir una empresa global, per a donar solucions “globals”.

Missió

Satisfer les necessitats més rellevants dels nostres clients aportant solucions recolzades per altes tecnologies i coneixements tècnics.

Desenvolupant així un ventall de serveis i productes d’innovació adaptant-nos al pressupost. Volem que el client estigui orgullós del resultat del treball i l’esforç dedicats i ser una empresa reconeguda i líder en el manteniment industrial.

Clients

El principal objectiu de Servycat és el de donar el millor servei per als nostres clients. Un servei personalitzat, ràpid i eficaç. La nostra vocació de servei, la seriositat i el compliment dels nostres compromisos ens permet disposar de clients punters de diversos sectors, tant d’àmbit nacional com internacional.